Promenad och lek

I dag tog Linda och jag en promenad ner till Degersjön,med hundarna.Först körde jag lite plats liggning med Izor,det gick jättebra fast Lindas hund Ozzy satt och tittade på.Vi har gått några promenader tidigare med Izor och Ozzy men dom har aldrig fått leka tillsammans så i dag tänkte vi att dom äntligen skulle få leka som dom nog har väntat på ganska länge båda två.Dom lekade jätte bra ihop jag tror att Ozzy kände sig lite i underläge men det gjorde nog inte honom någonting.Dom fick busa i ungefär 20 minuter,men jag tror att Izor skulle kunna leka länge till.Sedan fick dom bada innan vi gick hem igen.

Tuppluren efter spår!


Så här ser man ut när man har varit ute i skog och mark och letatat spårpinnar.

Spårträning

I dag har vi varit och lagt spår med Nova och Izor. Det gick ganska bra,han hittade två av tre spår pinnar och slutklämmen.Men vi behöver flera timmars träning till,så jag hoppas att min instruktör vill hjälpa mig snart.Träning ger färdighet.Det känns bra att dom har fått huvudträning idag inför hund kursen i Nordmaling i kväll.

I dag tar vi nya tag


Har sovit gott i natt sedan jogging turen i går kväll!

Vi tar nya tag i morgon.


Det finns ingen som är tröttare en jag efter den hära spring turen . Så sluta knäppa kort på mig för jag vill sova i fred !

Tröttis.


Här har vi en trött liten kille , som nyss har varit ute och sprungit med husse och Jessica!Det tyckte han var kul men ganska jobbigt :)

Sweet!


Söt! :)

Izor och Tappi :)


Här är Izor och Tappi :) Dom gillar att leka tillsammans! Det är svårt att få tag på Tappi för att han springer bara under Izors mage !

Nio+Izor=lika


Titta vad jag har blivit lik min pappa Nio :)

Duktiga vovvar :)


Nu är dom lite trötta så dom kan sitta brevid varandra utan att ens titta på varandra :)

Vackra barn :)


Här är Izor och hans syster Nova . De älskar att leka tillsammans :)

Skogspromenad


Jag Lillemor och Jessica var ute i degersjön med Nova och Izor!

Kennelträffen.


Här kommer jag !! :)

RSS 2.0